Zařízení & příslušenství
蜜汁莴笋
Příprava 1hod.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
莴笋 去皮500 - 600 克
-
盐10 克
-
矿泉水 冲洗用适量
-
米醋90 克
-
白砂糖60 克
-
蒜头 切片7 - 8 瓣
-
新鲜小米椒 切片2 - 3 根
-
水220 克
-
生抽110 克
-
花椒1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1977.5 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
467.7 kJ /
111.8 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
23.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína