Zařízení & příslušenství
花椰菜杂烩
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
白花椰菜,切小朵 约3厘米600 克
-
蒜头1 - 2 瓣
-
橄榄油40 克
-
茄子 切2厘米段200 克
-
红甜椒 切小片150 克
-
罐头番茄800 克
-
西葫芦 切2厘米段200 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
285.1 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
19.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
简单烹饪
5 recepty/-ů
Čína
Čína