Muffins au citron et au pavot sans gluten

Muffins au citron et au pavot sans gluten

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
12 morceau

Suroviny

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root
Cupcakes
  • 2 citrons
  • 100 g de sucre
  • 4 œufs de gros calibre
  • 140 g huile végétale
  • 115 g yogourt grec
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • 1 c. à thé de xanthane
  • 1 c. à thé de levure instantanée sèche
  • ½ c. à thé de poudre à pâte
  • ½ c. à thé de bicarbonate de soude
  • ⅛ c. à thé de sel
  • 60 g de sucre à glacer
  • 1 c. à soupe lait entier

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 135.8 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1657.5 kJ / 396.2 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 50.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...