Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 20min.
12 tranches

Suroviny

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
  • 425 g d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
  • 140 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 15 g de sucre
  • 310 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 45 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ citron jus uniquement
  • 1 œuf de gros calibre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 236 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 668.2 kJ / 159.7 kcal
Tuk 4.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 25.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...