Pain aux bananes sans gluten

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 portion

Suroviny

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g graines de chia
  • 200 g de fécule de maïs
  • 100 g d'arrow-root
Pain aux bananes
  • 85 g flocon d'avoine sans gluten
  • 115 g d'huile végétale
  • 85 g de compote de pommes non sucré
  • 3 de banane bien mûre (environ 285 g), coupés en quatre
  • 3 œufs de gros calibre
  • 130 g de sucre
  • 60 g de cassonade
  • 1 ½ c. à thé de poudre à pâte
  • ½ c. à thé de bicarbonate de soude
  • ½ c. à thé de xanthane
  • ½ c. à thé de sel
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 224.6 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1766.9 kJ / 422.3 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 63.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...