Kompatibilní verze
Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 200 g de beurre, en morceaux
- 40 g de concentré de tomates
- 40 g de tomates séchées à l'huile
- 15 g de miel
- ¾ de c. à café poivre noir, moulu
- ¼ de c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café d'aneth, frais, effeuillé
- 1 ½ c. à café de marjolaine déshydratée
- 1 ½ c. à café de sel
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
- 4 côtelettes de porc du cou (min. 3 cm d'épaisseur chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Frappé fraise-chocolat
10min
Curry de poisson
35min
Bonhomme en pain d’épices rouge à la vanille
40 Min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Žádné hodnocení
Salade de chou blanc
Žádné hodnocení
Risotto bolognaise
45 Min
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35min
Pain toupie rapide
40 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Smoothie agrumes-gingembre
10min
Gâteau marbré (végan)
1 Std. 20 Min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min