Kompatibilní verze
Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 200 g de beurre, en morceaux
- 40 g de concentré de tomates
- 40 g de tomates séchées à l'huile
- 15 g de miel
- ¾ de c. à café poivre noir, moulu
- ¼ de c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café d'aneth, frais, effeuillé
- 1 ½ c. à café de marjolaine déshydratée
- 1 ½ c. à café de sel
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
- 4 côtelettes de porc du cou (min. 3 cm d'épaisseur chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Salade de poulet au curry
30min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Müesli croustillant
Žádné hodnocení
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45 min
Sauce aux arachides
10min
Glace au jogourt et à la mangue
Žádné hodnocení
Chutney de mangue
1u.
Chaussons à la viande
3h
Gâteau à la crème
45 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1u.