Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 150 - 200 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 25 g Butter, in Stücken
-
20
g Mehl
nebo 20 g Maismehl - 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht, (siehe Tipp)
nebo 2 Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz, nach Geschmack (volitelně)
- ¼ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Minze, getrocknet
- ¼ TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 56 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Künefe
1 godz.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5 min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5 min
Sahne-Grießpudding
20min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1h 30min
Muhallabieh
3h 20 min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Acuka
5 min