Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

4.3 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Haselnüsse
    60 g
  • Mehl
    100 g
  • Speisestärke
    65 g
  • Zucker
    30 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 Prise
  • Backpulver
    1 TL
  • Milch
    280 g
  • Schattenmorellen (680 g)
    1 Glas
  • Zitronenschale
    1 TL
  • Vanillezucker
    10 g
  • Zimt
    2 Prisen
  • Butterschmalz zum Braten
  • Puderzucker zum Bestäuben

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 216 mg
Protein 14 g
Kalorie 1546 kJ / 370 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...