Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelboden
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, davon 200 g in Stücken (3 cm), 200 g in Stücken (5 cm)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 50 g Zucker
- 75 g Mandeln, gemahlen
- 2 geh. EL Speisestärke
Käse-Mischung und Fertigstellung
- 500 g Quark
- 100 g Zucker
- 200 g Milch
- 2 Eier
- 10 g Speisestärke
- 2 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt (volitelně)
- 2 TL Vanilleextrakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 369 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3 Std.
Buchstabensuppe
30 Min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 Min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Erdbeergrütze
20 min
Pudding Oma Erna
30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Chiapudding mit Vanillejoghurt und Beerenkompott
2 Std. 30 Min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45 Min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min