Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Buttermilch
- 15 g Hefe
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 100 - 150 g Apfel, geviertelt, entkernt
- 100 - 150 g Birne, geviertelt, entkernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Speckwürfel
- 200 g Schmand
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Ziegenkäse, in Scheiben
- Honig zum Beträufeln
- Schnittlauch, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2749 kJ / 657 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1456 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10h
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 Min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 Min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 Std. 10 Min
Falsche Caprese
10min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Apfel-Quark-Puffer
45 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min