Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva e più un po' per guarnire
-
650
g di pomodori maturi, tagliati in quarti
nebo 650 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola (1 scatola da 400 g e una da 230 g), completare con acqua fino a ottenere 600 g - 50 g di concentrato di pomodoro (vedi consigli) (volitelně)
- 400 g di acqua
-
100
g di vino rosso
nebo 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
-
1
mazzetto di basilico, fresco (circa 20 g)
nebo 1 mazzetto di basilico thai, fresco (circa 20 g) - 4 pizzichi di fior di sale (volitelně)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 69.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Risotto ai peperoni
35min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Filetto di maiale in crosta
1h 15min
Spätzle alla grigionese
Žádné hodnocení
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Žádné hodnocení
Curry di zucca
1h
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1u. 30min
Zuppa di farina alla basileese
1u. 10min
Bucatini all'amatriciana
45min
Girelle alle verdure
1 Std. 20 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30min