Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva e più un po' per guarnire
-
650
g di pomodori maturi, tagliati in quarti
nebo 650 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola (1 scatola da 400 g e una da 230 g), completare con acqua fino a ottenere 600 g - 50 g di concentrato di pomodoro (vedi consigli) (volitelně)
- 400 g di acqua
-
100
g di vino rosso
nebo 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
-
1
mazzetto di basilico, fresco (circa 20 g)
nebo 1 mazzetto di basilico thai, fresco (circa 20 g) - 4 pizzichi di fior di sale (volitelně)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 69.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Risotto al pomodoro
40min
Pasta al forno sprint
55 Min
Esperienza culinaria
2 Std.
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Zuppa di farro contadina
50min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Minestrone con ceci
40min
Pane a torciglione veloce
40min
Purè di patate nature
55 Min