Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
-
400
g di funghi champignon, a metà o in quarti
nebo 400 g di funghi ostrica, freschi e tagliati - 1 peperoncino, secco (volitelně)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2387 kJ / 571 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 52.6 g
Alternativní recepty
Salsa al pomodoro
40min
Cavolfiore gratinato
55min
Cipolle rosolate (200 g)
25 min
Cipolle saporite (200 g)
20 min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40min
Patate lesse
30min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Contorno di zucchine
30min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Fagiolini al pomodoro
55min