Confettura di albicocche

Confettura di albicocche

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 vasetti

Suroviny

  • 1000 g di albicocche tagliate a metà e private del nocciolo
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 50 g di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Sodík 18.4 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 1719.6 kJ / 411 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 100.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...