Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g farina per pane
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pane per toast
3 Std.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane per toast
3 Std.
Pane per toast
16h
Pane al latte
2u. 20min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2u. 30min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane a torciglione veloce
40 min
Pane paesano
3 Std.
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min