Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g farina per pane
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Pane per toast
3sa
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane paesano
3sa
Pane al vino rosso e noci
15h 30 min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
panini al latte
2j 5 menit
Pane ticinese
1h 50min
Pane a torciglione veloce
40 min