Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pere, sbucciate e private del torsolo, a pezzi
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di timo fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 600 g di more
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1h 30min
Confettura di uva fragola
50 min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1h 30min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Confettura di albicocche
Žádné hodnocení
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Marmellata di fragole
1 Std. 5 Min
Ghee
20min
Confettura di prugne e mele
1h
Confettura di fichi
1h