Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce

Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
8 stykker

Suroviny

Bao boller
  • sukker
    1 tsk
  • tørgær
    1 tsk
  • mælk
    160 g
  • hvedemel kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)
    220 g
    220 g hvedemel, kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)
  • bagepulver
    ½ tsk
Syltede løg
  • rødløg skåret i skiver
    50 g
  • riseddike
    50 g
    50 g hvidvinseddike
  • salt
    1 ½ tsk
  • sukker
    1 ½ tsk
Svampe i barbecuesauce
  • ingefær skåret i skiver (2 mm)
    20 g
  • fed hvidløg
    3
  • vegetabilsk olie plus ekstra til børstning
    20 g
  • forårsløg skåret i skiver, plus ekstra til pynt
    45 g
  • kejserhat skåret i stykker (ca. 2 cm x 7 cm)
    450 g
  • barbecuesauce
    70 g
  • soyasauce
    50 g
  • vand
    630 g
  • korianderblad, friskt til pynt
  • rød chili, frisk skåret i skiver, til pynt
  • sesamfrø til drysning

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Sodík 917 mg
Protein 7 g
Kalorie 793 kJ / 190 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše