
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g Senfkörner
- 1 TL Fenchelsamen
- 1150 g Birnen reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 4 Zweige Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
- 100 g Zucker
- 1 TL Salz
- 120 g Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 242.4 kcal / 1014.2 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 6.3 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brombeer-Birnen Konfitüre
45min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1hod. 15min
Birnen-Chutney
50min
Bratapfelkonfitüre auf Vorrat
1hod. 15min
Apfelmus auf Vorrat
30min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15min
Apfel-Kartoffel-Konfi
25min
Vegane Gemüsebouillon Paste
1hod.
Baiser-Herzen
2hod.
Heidelbeer Konfitüre
45min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min