Zařízení & příslušenství
Walliser Roggenbrot
Příprava 15min.
Celkový 10hod.
16 Scheiben
Suroviny
Vorteig
-
Roggenkörner200 g
-
Wasser125 g
-
frische Hefe (ca. 5 g)⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
-
Roggenkörner400 g
-
Wasser250 g
-
⅔ Päckchen Trockenhefe, (ca. 5 g)Hefe (ca. 15 g)⅓ Würfel
-
Salz10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
516 kJ /
123 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vollkornbrot
4hod.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1hod. 10min.
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
Toastbrot
16hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Landbrot Backhausart
2hod.
Grundteig für Brot
24hod. 30min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Karotten-Nuss-Brot
2hod. 10min.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
UrDinkel Brot
11hod.