Walliser Roggenbrot

Walliser Roggenbrot

3.5 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 10hod.
16 Scheiben

Suroviny

Vorteig
  • Roggenkörner
    200 g
  • Wasser
    125 g
  • frische Hefe (ca. 5 g)
    ⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
  • Roggenkörner
    400 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (ca. 15 g)
    ⅓ Würfel
    ⅔ Päckchen Trockenhefe, (ca. 5 g)
  • Salz
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalorie 516 kJ / 123 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...