Walliser Roggenbrot
TM6 TM5

Walliser Roggenbrot

3.7 (21 hodnocení)

Suroviny

Vorteig

  • 200 g Roggenkörner
  • 125 g Wasser
  • ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)

Hauptteig und Fertigstellung

  • 400 g Roggenkörner
  • 250 g Wasser
  • ⅓ Würfel Hefe (ca. 15 g)
    nebo ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g)
  • 10 g Salz

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
516 kJ / 123 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
23 g
Tuk
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty