Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
nebo ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
St. Galler Bürli
26u. 30min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
UrDinkel Brot
11 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Waadtländer Kreuzbrot
13u. 30min