Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 20 g Öl
- 500 g Pellkartoffeln, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 - 150 g Zwiebeln, gebraten, in Spalten
- 80 - 100 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 100 - 150 g rote Paprika, geviertelt
- 50 - 100 g Salami, in Scheiben, geviertelt
- 50 - 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, geviertelt
- 150 - 200 g Raclettekäse, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Sauce Hollandaise
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 15.4 g
- Sodík
- 760 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili-Cheese-Dip
15 min.
Blutorangen-Shot mit Ingwer
5min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1h 40min
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Maultaschen-Auflauf
45 Min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 Min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 Min
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30 Min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Tortellini-Bolo
20 min.
Paprika-Sahne-Hähnchen mit Penne
30 Min
Hähnchen-Gyros-Topf
30 Min