Raclette-Auflauf

Raclette-Auflauf

4.2 113 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    30 g
  • frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
    500 g
  • Zwiebeln gebraten, in Spalten
    100 - 150 g
  • Mais, aus der Dose abgetropft
    80 - 100 g
  • rote Paprika geviertelt
    100 - 150 g
  • Salami in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
    150 - 200 g
  • Sauce Hollandaise
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 760 mg
Protein 25 g
Kalorie 2063 kJ / 493 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 15.4 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...