Raclette-Auflauf
TM6

Raclette-Auflauf

4.1 ( 62 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g Wasser
  • 300 g frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
  • 20 g Öl
  • 500 g Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
  • 100 - 150 g Zwiebeln gebraten, in Spalten
  • 80 - 100 g Mais, aus der Dose abgetropft
  • 100 - 150 g rote Paprika geviertelt
  • 50 - 100 g Salami in Scheiben, geviertelt
  • 50 - 100 g Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
  • 150 - 200 g Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
  • 150 g Sauce Hollandaise

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
493 kcal / 2063 kJ
Protein
25 g
Tuk
27 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
15.4 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
760 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty