
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
- 20 g Öl
- 500 g Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 - 150 g Zwiebeln gebraten, in Spalten
- 80 - 100 g Mais, aus der Dose abgetropft
- 100 - 150 g rote Paprika geviertelt
- 50 - 100 g Salami in Scheiben, geviertelt
- 50 - 100 g Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
- 150 - 200 g Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Sauce Hollandaise
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2063 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 760 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Buchstabensuppe
30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30min
Buntes Tomatengratin
1hod. 30min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1hod. 50min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1hod. 45min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1hod.
Nudel-Schinken-Gratin
1hod.