Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna fasoli (7 g)
- 10 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 850 g wody
- 10 g soli
- 15 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i skropienia
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- przecier pomidorowy, typu passata, z bazylią lub ziołami, do posmarowania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 4481.5 kJ / 1071.1 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 206 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 1966.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupiąca posypka z chili (Chilli crunch) (TM6)
25 min
Hummus z za'atarem i pieczywem maca
15h
Pieczywo maca
50min
Focaccia na długo rosnącym cieście
20h
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM6)
1h 50 min
Sos duński
15min
Bagietki rustykalne
15h
Turecki płaski chleb
2 godz.
Klasyczne chlebki naan
1h 30 min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1 Std. 35 Min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min