Solero-Dessert

4.7 146 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
8 Portionen

Suroviny

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    400 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.
  • Vanillejoghurt
    500 g
  • Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)
    480 g
  • Maracuja-Nektar
    400 g
  • Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
    2 Pck.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 84 mg
Protein 6 g
Kalorie 1455 kJ / 348 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...