Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 cebola, cortada ao meio
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 250 g carne bovina magra, em cubos pequenos aprox. 1 cm
- 150 g cenoura, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g mandioquinha, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g abóbora cabotiá, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 10 vagens frescas, cortadas em rodelas aprox. 1 cm
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1000.8 kJ / 239.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 675.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de camarão
30 min
Sopa de legumes
45 Min
Maionese com ovos aquecidos
10 Min
Sopa de legumes
55 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Coxas de frango com molho e purê de batata
1 godz. 15 min
Creme de milho verde
25 Min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 godz. 25 min
Filés de Rodovalho com legumes
1 godz. 15 min
Arroz no vapor
25 Min
Sopa cremosa de abobrinha
25 Min