Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 cebola, cortada ao meio
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 250 g carne bovina magra, em cubos pequenos aprox. 1 cm
- 150 g cenoura, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g mandioquinha, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g abóbora cabotiá, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 10 vagens frescas, cortadas em rodelas aprox. 1 cm
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1000.8 kJ / 239.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 675.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de frutos do mar
Žádné hodnocení
Polenta cremosa
50 dk
Sopa de ervilha
40 dk
Pão pizza
2sa 30 dk
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 dk
Suco antioxidante
10 Min
Galinhada
1 godz. 30 min
Caruru
1 Std. 10 Min
Leite condensado
15 Min
Suco verde
15 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 godz. 40 min
Patê de fígado
25 min