Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, grosse Kartoffeln, längs schneiden, sodass sie in die Reibendeckelöffnung passen
- Wasser für Kartoffeln
-
1
TL Knoblauchpulver
nebo 1 TL Zwiebelpulver - 1 TL Petersilie, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert, gemahlen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- pflanzliches Öl, zum Braten
- 2 Knoblauchzehen
- 5 g Petersilienblätter, frisch
- 150 g Joghurt
- 20 g Mayonnaise
- 20 g Ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 619.7 kJ / 148.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 297.5 mg
Alternativní recepty
Schnelles Zwirbelbrot
40 Min
Samichlaus-Bänze
2h 10 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1h 50 min
Erlebniskochen
2 Std.
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 min
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Mayonnaise
5 min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 Min
Zupfbrot Margherita
3h
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min