Kompatibilní verze
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
- 270 g de tomates confites
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine de blé semi-complet, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 667 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Crackers romarin pavot
1 Std.
Pain aux algues
2 godz. 45 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 Std. 30 Min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Pain au yaourt
1h 50 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min