Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1h 40min
Tajine de poulet au citron confit
3ωρ.
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 Min
Macaronade
2 Std. 30 Min
Acras de morue
13h
Bricks au crabe
45min
Lunettes à la confiture
2 godz. 25 min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Bouillabaisse
1h 15min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min