Empanadillas de poulpe

Empanadillas de poulpe

4.0 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
24 morceaux

Suroviny

La garniture
  • 600 g d'eau
  • 120 g d'oignon jaune
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
  • 100 g de poivron rouge
  • 100 g de poivron vert
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 c. à café de paprika doux
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe de persil frais haché
La pâte
  • 30 g de beurre doux
  • 5 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • ½ c. à café de sel
  • 250 g de farine de blé
Paner et frire
  • 2 - 3 œufs battus
  • 500 g de chapelure
  • 500 d'huile de friture

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 9 g
Kalorie 719 kJ / 172 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...