Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g grzybów, świeżych, np. kurki, podgrzybki, boczniaki, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 150 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 1500 g wody
-
150
g octu, białego, 10%
nebo 150 g octu jabłkowego, 10% - 10 g cukru
- 10 g soli, plus dodatkowo 1 łyżeczka
- 4 liście laurowe, suszone
- 12 ziaren pieprzu czarnego
- 4 łyżeczki gorczycy
- 8 ziaren ziela angielskiego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 309.7 kJ / 74 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1574.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ogórki w pikantnej zalewie (TM5)
3u. 30min
Sałatka z krojonych warzyw do słoików (TM6)
2u. 45min
Ogórki w zalewie gyros (TM5)
6 Std. 30 Min
Ogórki w zalewie gyros (TM6)
6 Std. 30 Min
Papryka po chorwacku (TM5)
35 min
Sałatka szwedzka z krojonych ogórków (TM6)
2h 30 min
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)
45 min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6)
3u. 30min
Mac'n'cheese
50 min
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Sałatka z kapusty do słoików (TM6)
4 Std. 45 Min
Fettucine z grzybami
40 min