Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g grzybów, świeżych, np. kurki, podgrzybki, boczniaki, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 150 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 1500 g wody
-
150
g octu, białego, 10%
nebo 150 g octu jabłkowego, 10% - 10 g cukru
- 10 g soli, plus dodatkowo 1 łyżeczka
- 4 liście laurowe, suszone
- 12 ziaren pieprzu czarnego
- 4 łyżeczki gorczycy
- 8 ziaren ziela angielskiego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 309.7 kJ / 74 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1574.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettucine z grzybami
40min
Pieczona szynka (kulka)
50 godz.
Tosty z serem i grzybami
2h 10min
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM6)
2h 40min
Sałatka z kapusty do słoików (TM6)
4h 45min
Flaczki wołowe
2 Std. 35 Min
Ogórki w zalewie gyros (TM6)
6 Std. 30 Min
Papryka po chorwacku (TM6)
35min
Pikle z krojonych ogórków (TM5)
48h 20 min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM5)
122 godz. 20 min
Kotlety z morszczuka i kaszy gryczanej z sosem czosnkowo-serowym
1h 40min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM6)
122 godz. 20 min