Zařízení & příslušenství
Clams marinières
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (volitelně)½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tuk
14.98 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
9.08 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min.
Steamed Whole Fish
45min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1hod. 40min.
Chawanmushi
1hod. 15min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20min.
Steamed Fish
30min.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min.
Braised Yee Mee
30min.