Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1090.9 mg
Protein 18.8 g
Kalorie 2439.4 kJ / 583 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 100.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...