Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    nebo 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    nebo 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2439.4 kJ / 583 kcal
Protein
18.8 g
Sacharidy
100.1 g
Tuk
11.1 g
Vláknina
4.4 g
Sodík
1090.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty