
Zařízení & příslušenství
Potato and Rosemary Focaccia
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
583 kcal /
2439.4 kJ
Protein
18.8 g
Tuk
11.1 g
Sacharidy
100.1 g
Vláknina
4.4 g
Sodík
1090.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sheet Pan Dinners
9 recept
USA
USA