Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439.4 kJ
Protein 18.8 g
Tuk 11.1 g
Sacharidy 100.1 g
Vláknina 4.4 g
Sodík 1090.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...