Zařízení & příslušenství
Potato and Rosemary Focaccia
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1090.9 mg
Protein
18.8 g
Kalorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
100.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sheet Pan Dinners
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Potato Curry Soup
35min.
Dutch Baby Pancake
20min.
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1hod. 15min.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 45min.
Southern Peach Cobbler
1hod. 15min.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min.
Spanish Rice
35min.
Beer Brats with Onions and Peppers
4hod. 15min.
Steel Cut Oats
35min.
Southern Potato Salad
1hod. 15min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.