Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Pain toupie rapide
40min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade de poulet au curry (2 portions)
30min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Œufs colorés en vert
No ratings
Focaccia croustillante
2h 10min
Panna cotta à la compote d’ananas
No ratings
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55min
Ragoût de bœuf
1h 50 min