Frittata à l’Egg poacher

Frittata à l’Egg poacher

4.8 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 30 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g de gruyère en morceaux (3 cm)
  • 20 g de cresson frais ciselé
  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 6 œufs
  • 20 g de beurre à température ambiante
  • 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
  • 75 g de jambon, cuit, en dés
  • 500 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11.6 g
Kalorie 680.4 kJ / 162.6 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 1.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...