
Zařízení & příslušenství
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Příprava 30min
Celkový 4hod. 40min
16 portions
Suroviny
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Protein
4.9 g
Tuk
19.4 g
Sacharidy
34.2 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
251.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Diamond Club - First Edition
18 recepty/-ů
USA
USA