
Zařízení & příslušenství
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Příprava 30min
Celkový 4hod. 40min
16 portion
Suroviny
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Protein
4.9 g
Tuk
19.4 g
Sacharidy
34.2 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
251.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Diamond Club CA - 1st edition
18 recept
Kanada
Kanada