Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 40min.
16 portion

Suroviny

Dough
  • sugar
    45 g
  • water room temperature
    115 g
  • butter, unsalted plus extra, to grease
    30 g
  • dried yeast
    2 ¼ tsp
  • whole milk room temperature
    255 g
  • all purpose white flour
    595 g
  • salt
    2 tsp
  • all purpose white flour to dust
Toutons
  • vegetable oil to fry
    255 g
Bread
  • butter, unsalted softened to room temperature
  • butter, unsalted to serve
  • molasses, any kind to serve
  • powdered sugar to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 251.8 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 1383.2 kJ / 330.6 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...