Zařízení & příslušenství
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 40min.
16 portion
Suroviny
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
251.8 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Diamond Club CA - 1st edition
18 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Apple strudel
1hod. 20min.
Blueberry Jam
Žádné hodnocení
Macadamia Chocolate Cookies
1hod.
Peach Melba Foam Trifles
40min.
Cultured Butter
12hod. 15min.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24hod. 40min.
Slow cooked Pears in Red Wine
Žádné hodnocení
Vanilla ice cream sandwiches
13hod. 25min.
Caterpillar chocolate roll
3hod. 15min.
Orange Pound Cake
1hod. 15min.
Sponge cake
1hod. 50min.
Crumbs chocolate chip cookies
1hod. 10min.