Baklavas aux amandes et aux pistaches

Baklavas aux amandes et aux pistaches

4.3 21 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 7hod.
20 pièces

Suroviny

  • 250 g d'amandes non émondées
  • 250 g de pistaches, non salées
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 4 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 250 g de miel
  • 80 g d'eau
  • 1 citron jaune zeste et jus
  • 100 g de beurre fondu
  • 250 g de pâte filo (ou phyllo) coupée en deux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 7 g
Kalorie 1111 kJ / 267 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...