猪肉葱香花卷
TM5 TM6

猪肉葱香花卷

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 740 克 水
  • 5 克 干酵母粉
  • 10 克 白砂糖
  • 5 克 油
  • 500 克 中筋面粉
  • 1 小撮 盐
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 50 克 葱 ,切葱花
  • 3 克 盐 ,约½茶匙
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 10 克 料酒
  • 适量 面粉 ,防粘用

Nutriční hodnoty
na 1 个
Kalorie
716.1 kJ / 171.1 kcal
Protein
6.6 g
Sacharidy
24.9 g
Tuk
4.6 g
Nasycený tuk
1.6 g
Vláknina
1 g
Sodík
122.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty