猪肉葱香花卷

猪肉葱香花卷

4.8 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
16 个

Suroviny

  • 740 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 5 克
  • 中筋面粉
    500 克
  • 1 小撮
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 切葱花
    50 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    10 克
  • 面粉 防粘用
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 122.7 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 716.1 kJ / 171.1 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...