Zařízení & příslušenství
猪肉葱香花卷
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
16 个
Suroviny
-
水740 克
-
干酵母粉5 克
-
白砂糖10 克
-
油5 克
-
中筋面粉500 克
-
盐1 小撮
-
猪肉肉糜300 克
-
葱 切葱花50 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒10 克
-
面粉 防粘用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
122.7 mg
Protein
6.6 g
Kalorie
716.1 kJ /
171.1 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
24.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2024
25 recepty/-ů
Čína
Čína