Zařízení & příslušenství
三鲜锅贴
Příprava 30min.
Celkový 35min.
40 个
Suroviny
-
韭菜 切细末250 克
-
油2 汤匙
-
盐1 茶匙
-
虾仁200 克
-
猪肉肉糜250 克
-
姜 切细末5 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
饺子皮40 张
-
油炸油 适量,煎锅贴
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
3.6 g
Kalorie
292 kJ /
69 kcal
Tuk
3.1 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína