Pizza napolitaine

3.7 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 portions

Suroviny

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure boulangère fraîche
  • 360 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
    360 g de farine Manitoba
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de purée de tomates en conserve
  • 250 g de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
  • huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2544.6 mg
Protein 44.9 g
Kalorie 4470.1 kJ / 1068.4 kcal
Tuk 30.1 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 16.7 g
Sacharidy 152.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...