Gâteau au chocolat et ganache au chocolat

3.7 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
12 parts

Suroviny

Le biscuit
  • 200 g de beurre en morceaux et un peu pour les moules
  • 200 g de chocolat noir en morceaux
  • 100 g d'eau
  • 250 g de farine avec poudre à lever incorporée
  • 25 g de cacao en poudre
  • 180 g de cassonade
  • 180 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le glaçage
  • 200 g de chocolat noir en morceaux
  • 200 g de beurre en morceaux
  • 200 g de sucre glace

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 283.9 mg
Protein 7 g
Kalorie 3040.7 kJ / 726.7 kcal
Tuk 44.2 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 26.7 g
Sacharidy 78.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...