Zařízení & příslušenství
Dort Ametyst
Příprava 1hod. 30min
Celkový 4hod.
24 porcí
Suroviny
Karamel
-
cukru500 gramů
-
glukózového sirupu2 polévkové lžíce
-
potravinářského barviva fialového4 špetky
-
vody2140 gramů
-
octa½ čajové lžičky
Korpus
-
máslo na vymazání
-
cukru550 gramů
-
másla pokojové teploty, na kousky400 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
přírodního vanilkového extraktu1 polévková lžíce
-
vajec6
-
kakaového prášku75 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva1 polévková lžíce
-
hladké mouky350 gramů
-
mascarpone450 gramů
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku450 gramů
Kompletace
-
zralého manga na kousky (2 cm)500 gramů
-
čokoládových hoblin2 polévkové lžíce
Dokončení
-
fondánu, potahovací hmoty bílé750 - 1000 gramů
-
moučkový cukr na podsypání
-
potravinářského barviva zlatého2 - 3 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
669 kcal /
2799 kJ
Protein
5.4 g
Tuk
31 g
Sacharidy
93.4 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
76.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naše kuchyně jsou okny do celého světa
29 recept
Česká republika
Česká republika