Dort Ametyst

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 30min
Celkový 4hod.
24 porcí

Suroviny

Karamel
  • cukru
    500 gramů
  • glukózového sirupu
    2 polévkové lžíce
  • potravinářského barviva fialového
    4 špetky
  • vody
    2140 gramů
  • octa
    ½ čajové lžičky
Korpus
  • máslo na vymazání
  • cukru
    550 gramů
  • másla pokojové teploty, na kousky
    400 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • přírodního vanilkového extraktu
    1 polévková lžíce
  • vajec
    6
  • kakaového prášku
    75 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    1 polévková lžíce
  • hladké mouky
    350 gramů
  • mascarpone
    450 gramů
  • smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
    450 gramů
Kompletace
  • zralého manga na kousky (2 cm)
    500 gramů
  • čokoládových hoblin
    2 polévkové lžíce
Dokončení
  • fondánu, potahovací hmoty bílé
    750 - 1000 gramů
  • moučkový cukr na podsypání
  • potravinářského barviva zlatého
    2 - 3 špetky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 669 kcal / 2799 kJ
Protein 5.4 g
Tuk 31 g
Sacharidy 93.4 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 19 g
Sodík 76.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...