Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- eau pour remplir le bol
- 570 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) Les extrémités doivent être coupées. S'ils sont grands, ils sont coupés en forme circulaire pour s'adapter à la largeur de la lame (voir conseil).
- 425 g de lait entier
- 1 c. à thé de thym frais, feuilles seulement
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé de poivre blanc moulu
- 30 g de beurre non salé pour graisser
- 115 g de parmesan, coupée en morceaux
- 170 g de gruyère, coupée en morceaux
- 85 g d'oignon, coupée en morceaux
- 4 gousses d'ail
- 85 g de beurre non salé couper en morceaux,
- 85 g de farine tout usage
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141.9 kJ / 511.9 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 32.6 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 898.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata
35 Min
Glace au miel
17h 45min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Hummus aux petits pois et aux haricots blancs
25 Min
Batch cooking - Recettes de base
2u. 5min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1 godz. 25 min
Spaghettis et bolo aux gendarmes
30 Min
Dessert glacé estival
4h 50min
Pêche Melba
35 Min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
Žádné hodnocení
Volcan au chocolat
15min