Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
24 AMAN delete test

Suroviny

  • egg yolk (from chicken egg) from large eggs
    7
  • sugar
    100 g
  • cake and pastry flour
    45 g
  • whole milk
    500 g
  • vanilla pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract, natural
  • butter, unsalted cut into pieces
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 AMAN delete test

Sodík 12.5 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 245.3 kJ / 58.6 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 6.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...