Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 7 egg yolk (from chicken egg), from large eggs
  • 100 g sugar
  • 45 g cake and pastry flour
  • 500 g whole milk
  • ¼ vanilla pod, seeds only
    nebo 1 tsp vanilla extract, natural
  • 30 g butter, unsalted, cut into pieces

Nutriční hodnoty
na 1 AMAN delete test
Kalorie
245.3 kJ / 58.6 kcal
Protein
1.5 g
Sacharidy
6.7 g
Tuk
2.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Vláknina
0 g
Sodík
12.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty