Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1365.4 mg
Protein
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tuk
95.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
48.6 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2hod.
Cantonese Custard Lava Mooncake
Žádné hodnocení
Mapo tofu
30min.
Chinese-style beef stew
3hod. 30min.
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min.
Steamed Raspberry Jam Pudding
2hod. 50min.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min.
Sambal Brinjal
40min.
Ayam Paprik
30min.