Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1365.4 mg
Protein
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tuk
95.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
48.6 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cheesecakes in Jars
2hod. 30min.
Cauliflower Mash
Žádné hodnocení
Seafood Rice
Žádné hodnocení
Spaghetti Carbonara
40min.
Liquid Caramel
Žádné hodnocení
"Marry Me" Chicken Pasta
30min.
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Žádné hodnocení
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Žádné hodnocení
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min.