Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1365.4 mg
Protein 70.9 g
Kalorie 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Tuk 95.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 48.6 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...