大闸蟹蒸肉饼

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 白砂糖 约1.2茶匙
    2 - 3 克
  • 花雕酒
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 大闸蟹 一切二
    3 只
  • 5 片
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 868.3 mg
Protein 31 g
Kalorie 1222.5 kJ / 292.2 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...