大闸蟹蒸肉饼
TM5 TM6

大闸蟹蒸肉饼

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 猪肉肉糜
  • 15 克 生抽
  • 3 克 盐 ,约1/2茶匙
  • 2 - 3 克 白砂糖 ,约1.2茶匙
  • 30 克 花雕酒
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 3 只 大闸蟹 ,一切二
  • 5 片 姜
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1222.5 kJ / 292.2 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
1.3 g
Tuk
16.6 g
Nasycený tuk
6.1 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
868.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty