Zařízení & příslušenství
大闸蟹蒸肉饼
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
猪肉肉糜300 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
-
花雕酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
大闸蟹 一切二3 只
-
姜5 片
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
868.3 mg
Protein
31 g
Kalorie
1222.5 kJ /
292.2 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
6.1 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新年美食在家做
5 recepty/-ů
Čína
Čína