Croquembouche mit Orangenpudding und Zartbitterschokolade

3.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 10hod.
16 Portionen

Suroviny

Brandteig
  • Wasser
    300 g
  • Butter in Stücken
    160 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zucker
    20 g
  • Mehl
    240 g
  • Eier
    6
Orangenpudding
  • Zucker
    140 g
  • Orangenschale, unbehandelt dünn abgeschält (von ca. 2 Orangen)
    2 EL
  • Milch
    1000 g
  • Speisestärke
    100 g
  • Eier
    4
  • Eigelb
    4
  • Vanilleextrakt
    2 TL
Dunkle Schokolade und Fertigstellung
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Puderzucker
    50 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 167 mg
Protein 12 g
Kalorie 2059 kJ / 492 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...