Poires au vin rouge en cuisson lente

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 portions

Suroviny

  • 750 g de vin rouge
  • 100 g de porto
    100 g d'eau
  • 250 g d'eau
  • 300 g de sucre
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 étoiles de badiane
  • 2 pièces de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
  • 4 poires à chair ferme (d'env. 200 g), épluchées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 12 mg
Protein 1 g
Kalorie 1152 kJ / 583 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 1060 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...