
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
-
1
TL Zitronensaft
nebo 1 TL Essig - 5 g Senf
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- 300 g Magerquark
Srirachasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- 15 g Chilisauce, rot (z.B. Srirachasauce)
- 1 TL Senf
- 30 g Ketchup
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Zwiebelpulver
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Mediterrane Sauce
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 1 EL Tomatenpurée
- 80 g Feta in Stücken
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken in Stücken
- 1 TL Kapern, eingelegt und abgetropft
- 1 Ei hart gekocht, halbiert
- 10 g Senf
Meerrettichsauce
- 10 g Zitronensaft
- 60 g Meerrettich, im Glas
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 430.3 kcal / 1800.5 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 40.6 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45min
Exotische Sauce
15min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min
Bündner Gerstensuppe
1hod. 15min
Currysauce
5min
Schinkengipfeli
35min
Pouletbrust Metaxa
1hod.
Poulet-Stroganoff
50min
Kartoffelstock nature
55min
Schnelles Zwirbelbrot
40min
Cocktailsauce
5min