Kompatibilní verze
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladenküchlein
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken (3 cm)
- 120 g Butter, in Stücken (3 cm)
- 3 Eier
- 60 g Rohzucker, gemahlen
- 20 g Weissmehl
- ¼ TL Backpulver
Sorbet
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Schale einer halben Limette, mit einem Sparschäler dünn abgeschält
- 300 g Mango, in Würfeln (1 cm), gefroren
- 1 Eiweiss
Fertigstellung
- 3 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30 dk
Sauce béarnaise
20min
Crème brûlée
2sa 30 dk
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Panna cotta
6h 15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Munder Safranrisotto
45min
Zitronen-Glace
12h 30min
Heidelbeer-Schaum
10min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Schoggichüechli
45min
Bananensplit-Frappé
15 dk