Kompatibilní verze
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladenküchlein
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken (3 cm)
- 120 g Butter, in Stücken (3 cm)
- 3 Eier
- 60 g Rohzucker, gemahlen
- 20 g Weissmehl
- ¼ TL Backpulver
Sorbet
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Schale einer halben Limette, mit einem Sparschäler dünn abgeschält
- 300 g Mango, in Würfeln (1 cm), gefroren
- 1 Eiweiss
Fertigstellung
- 3 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Trenette mit Pesto
45 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min
Vanilleglace
12 godz.
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min