Zařízení & příslušenství
泰式捞拌八爪鱼
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
料酒30 克
-
姜 一切二10 克
-
水800 克
-
新鲜八爪鱼 洗净一切二400 克
-
冰水 冷却用适量
-
蒜头2 - 3 瓣
-
青柠 切块50 克
-
小洋葱 切块40 克
-
生抽15 克
-
鱼露15 克
-
芥末酱 日式5 克
-
新鲜小米椒 切段5 克
-
香菜根 切末30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
672.6 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
467.1 kJ /
111.6 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新年美食在家做
5 recepty/-ů
Čína
Čína