Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
nebo 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 15329.5 mg
Alternativní recepty
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Cheese Puffs
40 min
Homemade BBQ Sauce
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Ground Meat
35min
Browning 7 oz Onions
25min