Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 15276.5 mg
Alternativní recepty
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cod with Citrus Butter
50min
Boiled Eggs
20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Beef Stock Paste
45 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Ground Meat
35min
Vegetable Stock Paste
45 min
Confectioners Sugar
5min