Zařízení & příslušenství
草莓煉乳雪花米餅
Příprava 10min.
Celkový 25min.
20 塊
Suroviny
-
爆米香,原味 米香粒200 克
-
冷凍乾燥草莓乾 用剪刀剪對半50 克
-
原味開心果,去殼30 克
-
白棉花糖200 克
-
奶油 多備一些抹油用100 克
-
煉乳50 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
120.4 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
505 kJ /
120.7 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
18.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手做點心
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan