Zařízení & příslušenství
免烤箱葡萄起司蛋糕
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
8 片
Suroviny
-
奶油 切塊,(多備一些抹油用)70 克
-
蓮花餅乾 剝成塊200 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油100 克
-
吉利丁粉2 茶匙
-
奶油乳酪200 克
-
原味優格100 克
-
檸檬汁15 克
-
冰糖粉40 克
-
紅無籽葡萄 含裝飾用300 克
-
白葡萄 裝飾用170 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
275.9 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
1560.4 kJ /
373 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
15.6 g
Sacharidy
31.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手做點心
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan